Tuscania

Informasjon om territoriet

Tuscania er et naturreservat i hjertet av Maremma, 90 km Nord i Roma og 20 km fra Tarquinia og Middelhavet kysten, 15 km fra Lake Bolsena, og 20 km fra Viterbo, byen pavene og termisk ressurs.

Tuscania vise sin etruskiske med hundrevis av rock-cut gravene i åsene og Akropolis of St. Peter, hans vitnesbyrd Roman prakt som basilikaene S. Peter og St. Mary, ytterveggene og den vakre historiske byen, nå et av de vakreste og best bevarte i Italia.

Under oppholdet vil vi besøke den etruskiske nekropolis, oppdage den gamle byen vandre gjennom gatene, kirkene og fontener, stopper for en drink i gatene og solen trastullandoci talende, oppdage nye smaker og gamle italienske retter ved å besøke noen av restauranter og vertshus sted.

For all informasjon og kuriositeter kan du besøke byen Tuscania, eller bare ute etter Tuscania på youtube og du vil finne mye materiale.

Hvis du foretrekker, kan du kontakte oss på e-post, og vi vil gjerne gi deg all den informasjonen du trenger

Komme til Tuscania er enkel: fra flyplassene i Roma du komme til Termini stasjon og derfra bruker jernbanelinjen i retning av Pisa (vanligvis fra plattform 25 eller 26 ett tog per time, vanligvis 09 minutter til en time, faller Tarquinia og herfra er det en bussrute til Tuscania, kan vi ikke motta stasjonen og tar deg direkte til hotel (30 Euro)

Med flyplassen i Pisa bruker linjen til Roma og deretter faller til Tarquinia buss.

Hvis du kommer med bil fra Roma kan du følge Via Cassia 90 km eller Aurelia motorveien, 110 km

For noe mer informasjon, kontakt oss og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne veien lettere å følge.

Visualizzazione ingrandita della mappa

Officina 6 tutti i diritti sono riservati.